Rólunk

Éttermünk a Dél-Alföld egyik hangulatos kisvárosában, Szentesen található. Arany J. u. 16. szám alatti pontos címével a város-központ szélén, de mégis frekventált helyen került kialakításra.

Menüs étkeztetés

Fő  profilunk  a  menüs  jellegű  étkeztetés,  az általunk  képviselt  ízvilágban  pedig  leginkább  a  magyaros ízek állnak hozzánk legközelebb.

Vendégeink naponta 3 leves, 5-6 főétel,  saláták  és desszert közül  választhatják  ki  a számukra  leginkább színpatikus falatokat.

Gondolunk  azokra  is  akik  ennyi főétel közül sem találják meg a számukra megfelelőt. Ők Á La Carte formában  választhatnak olyan klasszikusok  közül, mint  a  rántott  sajt,  rántott  zöldség vagy éppen  a Holstein szelet.

Azoknak  akik  eddig  a pontig sem tudtak dönteni, nekik alkottuk meg  az ” Úgy ennék valami mást…” falunkat.   Ez  pedig  grillezett  ételeket  jelent  tarja szelet, csirkemell vagy akár camambert sajt formájában, fűszeres burgonya, grillezett zöldségek vagy éppen friss zöldség körettel.

Rendezvények lebonyolítása

A napi étkeztetésen túl, kultúrált, családias hangulatú és dekoratív környezetben, egyedi igények alapján, 30-100 fő részére vállaljuk különböző témájú zártkörű rendezvények lebonyolítását, legyen az születésnap, esküvő, céges rendezvény, megemlékezés, stb.

Galériánkon keresztül szeretnénk betekintést nyújtani arról, hogy némi fantáziával, vagy egy dekoratőr segítségével milyen miliőt lehet teremteni az Ételbárban. A falak furkálásában nem vagyunk partnerek :-), ezen túl viszont nem ismerünk lehetetlent.


Sültes és Hidegtálak

Egész évben várjuk kedves vendégeink megrendelését sültes illetve hideg tálakkal, salátákkal kapcsolatosan.

Standardnak nevezhető tálakon túl ezen a téren is teljesítünk egyedi igényeket, a tálakon sorakozó ételeknek csak a megrendelő fantáziája szabhat határokat.

Ön? Ön  pedig tervezhet a választott tálakkal bármilyen rendezvényt a városban bárhol, mert igény szerint  a  tálakat a kívánt  időpontra akár kiszállítással  is  kérheti.